Rihanna a atacat jocul Pokemon Go în timpul unui concert: "Nu mai prindeţi pokemoni"

Cântăreaţa din Barbados este aparent împotriva jocului care a declanşat isterie în ultimele săptămâni, Pokemon Go, după ce le-a cerut fanilor să nu mai utilizeze telefoanele mobile şi să trăiască momentul, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în Lille, Franţa, potrivit contactmusic.com.

3678 afișări
Imaginea articolului Rihanna a atacat jocul Pokemon Go în timpul unui concert: "Nu mai prindeţi pokemoni"

Rihanna a atacat jocul Pokemon Go în timpul unui concert: "Nu mai prindeţi pokemoni" (Imagine AFP)

Interpreta hitului "Diamods" şi-a continuat turneul The Anti World Tour 2016 în Lille, Franţa, unde şi-a încurajat miile de fani să se bucure cu adevărat de exprienţa live oferită, în loc să urmărească show-ul prin ecranul smartphone-urilor.

În timpul concertului, artista a ţinut un mic discurs despre bucuria experienţei live şi a atacat utilizatorii popularului Pokemon Go, un joc în care utilizatorii trebuie să prindă creaturile digitale numite pokemoni.

Într-un videoclip publicat pe reţeaua de microblogging Twitter, Rihanna le spune fanilor: "Nu vreau să văd că daţi mesaje iubitelor sau iubiţilor. Nu vreau să văd că prindeţi vreun pokemon în timpul concertului".

Artista R&B nu este singura celebritate care a criticat aplicaţia, printre artiştii a căror sentimente rezonează cu cele ale mulatrei se numără şi Zachary Quinto, care a vorbit despre joc în timp ce promova Star Trek Beyond, un film a cărui coloană sonoră, "Sledgehammer", este înregistrată de Rihanna.

Vorbind despre popularul joc, Zachary a declarat pentru Entertainment Tonight: "Cred că este grozav că oamenii se conectează între ei, dar simt că scopul suprem este ca noi să fim capabili să facem acest lucru fără să avem vreun dispozitiv în mână".

"Realizez că tehnologia a evoluat şi există şi beneficii în acest lucru. Nu judec persoanele adepte tehnologiei, dar mă întreb cum am putea facilita conversaţiile despre conectare, fără ca aceste dispozitive să intervină între noi?", a conchis actorul, care îl interpretează pe Comandantul Spock în seria ştiinţifico-fantastică.

Superstarul Rihanna, desemnată ca fiind prinţesa pop/ rhythm & blues, va cânta live pentru prima dată în România, pe data de 14 august.

"Concertul anului 2016 în România", cum a fost numit de organizatorii evenimentului, va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, "Anti". Totuşi, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile "Umbrella", "Rude Boy", "Four Five Seconds" şi "We Found Love".

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent se numeşte "Anti" şi a fost lansat de Roc Nation.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat şapte albume în şapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one.

Rihanna a câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/ You Tube – cu şapte milioane de accesări. Mai mult, este considerată şi cea mai "prietenoasă" artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna activează şi în industria modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi imaginea principală a campaniei Secret Garden pentru Dior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici