Poliţia germană, solicitată să prindă un şoarece

Un bărbat din Germania a intrat în panică atunci când a văzut un şoarece în apartamentul său şi a fugit afară, în zăpadă, îmbrăcat doar în boxeri şi papuci de casă, alertând Poliţia pentru a-l scăpa de rozător.

237 afișări
Imaginea articolului Poliţia germană, solicitată să prindă un şoarece

Poliţia germană, solicitată să prindă un şoarece

Potrivit Spiegel Online, bărbatul a observat un şoarece traversând sufrageria sa, în timp ce se uita la televizor şi s-a speriat atât de rău încât a ieşit în stradă, la ora 3.25 dimineaţa, purtând doar boxeri, papuci de casă şi acoperit cu o pătură.

"El a chemat Poliţia de la o cabină telefonică (...) Bărbatul, de 23 de ani, le-a spus ofiţerilor uimiţi că era un şoarece în apartamentul său şi că nu există nimic mai înfricoşător pentru el decât un şoarece", arată poliţia din Göttingen, într-un comunicat de presă, marţi.

Poliţiştii s-au aventurat în apartamentul tânărului cu mai multe jaloane pentru a prinde şoarecele, în timp ce acesta a rămas afară.

"Rozătorul blănos nu a fost găsit în ciuda căutărilor intense prin toate camerele", au declarat ofiţerii.

Bărbatul a decis că nu poate împărţi apartamentul cu şoarecele şi a petrecut noaptea în casa unui prieten.

"Cum a petrecut şoarecele noaptea rămâne un mister. Poate a ieşit din ascunzătoare şi a dansat toată noaptea pe masă", au mai spus ofiţerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici