Poliţiştii au urmărit o maşină Tesla 15 minute. Şoferul a pornit pilotul automat şi apoi a adormit

Poliţiştii din Germania au urmărit o maşină Tesla timp de 15 minute după ce şoferul a pornit pilotul automat şi a adormit.

3774 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au urmărit o maşină Tesla 15 minute. Şoferul a pornit pilotul automat şi apoi a adormit

Poliţiştii din Bavaria susţin că au încercat să tragă pe dreapta vehiculul pentru un control în trafic, dar acesta nu a oprit, în ciuda faptului că agenţii au claxonat în repetate rânduri.

Potrivit agenţilor de circulaţie, şoferul a activat funcţia de pilot automat a maşinii Tesla, şi-a înclinat scaunul şi s-a culcat în timp ce se deplasa pe autostrada A70, în apropiere de oraşul Bamberg.

Poliţiştii rutieri mai spun că au încercat timp de 15 minute să oprescă maşina.

„S-a observat că vehiculul a păstrat aceeaşi distanţă faţă de maşina de patrulare din faţă, de la intersecţia Viereth-Trunstadt până la intersecţia Bamberg-Hafen, la 110 kilometri pe oră. Ofiţerii au constatat că şoferul Tesla era înclinat pe scaun, cu ochii închişi şi cu mâinile de pe volan. Acest lucru a întărit suspiciunea că a lăsat comenzile la pilotul automat şi a adormit. După aproximativ 15 minute, bărbatul s-a trezit în cele din urmă şi a urmat instrucţiunile poliţiştilor", au explicat poliţiştii, potrivit Sky News.

Poliţia anunţă că şoferul, în vârstă de 45 de ani, a prezentat „anomalii tipice drogurilor" atunci când a fost abordat de ofiţeri. De asemenea, poliţiştii au găsit o „greutate de volan", un dispozitiv folosit pentru a imita greutatea mâinilor pe un volan.

Poliţia a precizat că a lansat o investigaţie privind infracţiunea penală de punere în pericol a traficului rutier. Bărbatul a rămas fără permis de conducere şi va apărea în instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici