Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren | VIDEO

Kyle Katsandris este un motociclist cascador care a atras atenţia internauţilor. Acesta a sărit peste o autostradă din California. Momentul poate fi asociat cu o scenă din Grand Theft Auto (GTA).

1576 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren | VIDEO

Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren | VIDEO

Bărbatul a postat un clip pe contul său de Instagram, în timp ce face uimitoarea săritură, însoţit de descrierea „Războincii de la bord au fost în plină forţă. Unde sunteţi acum?”, dar şi de hashtag-ul „fără limite”.

Din punct de vedere tehnic, ceea ce a făcut el este ilegal, iar Poliţia spune că o să investigheze cazul. 

 
 
 

A post shared by KATS (@kyle_katsandris) on

 

May 18, 2017 at 4:15pm PDT

Articol scris de Denisa Crăciun

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici