"Poliţistul din Beverly Hills" revine pe micile ecrane. Serialul îl va avea în distribuţie şi pe Eddie Murphy

Actorul american Eddie Murphy a semnat un contract cu Sony Pictures Television pentru adaptarea pentru televiziune a comediei sale de succes "Poliţistul din Beverly Hills/ Beverly Hills Cop".

236 afișări
Imaginea articolului "Poliţistul din Beverly Hills" revine pe micile ecrane. Serialul îl va avea în distribuţie şi pe Eddie Murphy

Eddie Murphy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de celebrul actor, în acest proiect vor fi implicaţi Sony Pictures Television şi regizorul Swan Ryan, creatorul peliculei "The Shield". Acesta va avea rolul de a-l "resuscita" pe ofiţerul Axel Foley, interpretat de Eddie Murphy în comedia din 1984. Eddie nu va fi doar producător al serialului, ci se pare că îi va fi distribuit şi un rol în producţia de televiziune, cel mai probabil pe cel al tatălui lui Axel Foley, informează accesshollywood.com.

Întrebat, în noiembrie 2011, despre intenţiile sale cu privire la o a patra parte a seriei "Poliţistul din Beverly Hills", Murphy a sugerat că intenţiile sale nu se mai îndreaptă către marele ecran şi că doreşte să readapteze subiectul pentru televiziune.

"Ceea ce încerc acum cu «Poliţistul din Beverly Hills» este să produc un show de televiziune în care protagonist să fie fiul lui Axel Foley, care, între timp, a devenit şeful poliţiei din Detroit. Voi filma episodul pilot ici şi colo. Niciunul dintre scenariile de până acum ale filmului nu au fost în regulă, ci cam forţate. Iar, dacă trebuie să forţezi ceva, ar trebui să n-o faci, pentru că reciclarea lucrurilor vechi este, întotdeauna, un lucru greşit", declara Eddie Murphy în urmă cu aproape un an pentru revista Rolling Stone.

Mai multe surse din industria cinematografică de la Hollywood au confirmat pentru vulture.com că Ryan, Murphy şi Sony Pictures Television au încheiat un contract pentru realizarea adaptării TV a filmului de succes "Poliţistul din Beverly Hills", care a început deja să fie promovat pe posturile de televiziune.

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", Eddie Murphy a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Doolittle" şi "Norbit".

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Totuşi, el are la activ cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici