Ponta renunţă la raliuri: Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat, vineri, la Iaşi, unde participă la o etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, că e ultimul an în care ia parte la astfel de competiţii, motivând că 2012 este an electoral şi nu va mai avea suficient timp liber.

177 afișări
Imaginea articolului Ponta renunţă la raliuri: Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine

Ponta renunţă la raliuri: Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine (Imagine: Balazs Attila/Mediafax Foto)

"Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine", a declarat Victor Ponta, cu puţin timp înainte de a lua startul într-o nouă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, care se desfăşoară până duminică la Iaşi.

Ponta a spus că 2012 va fi un an greu, al competiţiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp să participe la competiţiile sportive.

"Anul viitor e o altă etapă, mult mai puţin plăcută decât asta. Marea problemă e că dacă câştig cumva, după 2012 urmează etape şi mai rele. În politică nu-i ca la sport, nu se compară", a afirmat liderul PSD.

Victor Ponta a precizat că speră ca în acest an, traseul de la Iaşi să-i poarte noroc, după ce anul trecut maşina în care afla, ca şi copilot, s-a răsturnat în localitatea ieşeană Cioca Boca.

"Anul trecut nu am reuşit să ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca să-mi poarte noroc. E acelaşi traseu, trec tot pe acolo. Ştiu locul foarte bine şi eu şi pilotul meu. De data asta cred că nimerim drumul. Am emoţii, o să trecem cu bine. Nu-i asta o problemă", a mai spus Victor Ponta.

La Campionatul Naţional de Raliuri de la Iaşi sunt înscrişi 50 de sportivi, printre aceştia numărându-se şi liderul social-democrat Victor Ponta, care va fi copilotul lui Edwin Keleti.

Anul trecut, maşina în care se aflau cei doi s-a răsturnat pe traseu, în localitatea Cioca Boca, însă nimeni nu a fost rănit.

Tânărul care a ajuns primul la maşina răsturnată, pentru a ajuta la repunerea ei pe roţi, a primit un cadou din partea lui Victor Ponta, care a revenit special la Cioca Boca, pentru a se întâlni cu acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici