Portia de Rossi vrea să ia numele partenerei sale de viaţă, Ellen DeGeneres

Actriţa Portia de Rossi, partenera de viaţă a actriţei şi realizatoarei de televiziune Ellen DeGeneres, a depus documentele necesare pentru a-şi schimba numele în Portia Lee James DeGeneres, potrivit unor acte judiciare.

133 afișări
Imaginea articolului Portia de Rossi vrea să ia numele partenerei sale de viaţă, Ellen DeGeneres

Portia de Rossi vrea să ia numele partenerei sale de viaţă, Ellen DeGeneres (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cererea a fost depusă la tribunalul din Los Angeles pe 6 august, însă acest document, postat pe site-ul E! Online, arată faptul că Portia de Rossi l-a semnat la sfârşitul lunii martie.

Cele două actriţe s-au căsătorit în California în 2008, într-o perioadă în care autorităţile acestui stat american aprobau căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Ulterior, o lege votată în California a interzis căsătoriile între persoane de acelaşi sex în acest stat. Însă, săptămâna trecută, un judecător federal din California a hotărât că acea interdicţie este neconstituţională. Decizia acestui judecător va fi atacată la o instanţă superioară.

Portia de Rossi, care a jucat în serialele "Ally McBeal", "Prietenie pe muchie de cuţit/ Nip/Tuck" şi "Arrested Development", şi-a schimbat deja numele o dată - din Amanda Lee Rogers -, la vârsta de 15 ani.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, Ellen DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey. În prezent, Ellen DeGeneres prezintă un popular talk show de televiziune care îi poartă numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici