Povestea inventată de o femeie pentru a scăpa de plata angajaţilor ei. Gestul i-a şocat pe poliţişti

O femeie din California a inventat o poveste despre cum a fost răpită şi agresuată sexual de doi bărbaţi pentru a nu plăti suma de 9.000 de dolari angajaţilor ei, informează Newsweek.

4956 afișări
Imaginea articolului Povestea inventată de o femeie pentru a scăpa de plata angajaţilor ei. Gestul i-a şocat pe poliţişti

Sursa foto: News Bv

Maria Gonzalez, în vârstă de 32 de ani, a spus poliţiştilor că doi bărbaţi afro-americani ce purtau măşti au băgat-o cu forţa într-o maşină, i-au pus pistolul la tâmplă şi i-au spus să conducă spre West Fresno, pe 1 septembrie. Femeia a spus că avea o sumă mare de bani la ea pentru că urma să-şi plătească angajaţii firmei ei de camioane.

Maria susţine că la un moment dat a leşinat şi când s-a trezit era pe bancheta din spate a maşinii legată, în zona Caruthers, iar toţi banii dispăruseră.

După ce s-a făcut o analiză a filmărilor camerelor de pe stradă, poliţia crede că Maria a minţit ca să nu-şi plătească angajaţii.

„Iniţial a părut credibilă, dar după ce am început să facem investigaţii, credibilitatea a scăzut”, a declarat şeful poliţiei Jerry Dyer pentru The Fresno Bee.

Momentan poliţia lucrează la un mandat de arest pentru Maria Gonzlaez, fiind suspectă de depunerea de raport fals.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici