Povestea "singuraticului" care în prezent are 70.000 de prieteni - VIDEO

Despărţirea de iubita lui a fost un eveniment marcant pentru personajul care a început să-şi spună "Singuraticul". A fost pe punctul de a se sinucide, dar a trecut peste toate printr-o metodă inedită.

721 afișări
Imaginea articolului Povestea "singuraticului" care în prezent are 70.000 de prieteni  - VIDEO

Povestea "singuraticului" care în prezent are 70.000 de prieteni (Imagine: Shutterstock)

Jeff Ragsdale, actor şi comediant în New York, a fost atât de depresiv după despărţirea de prietena lui încât a ajuns în pragul disperării. Aşa că a decis să ia măsuri drastice, informează Daily Mail.

"Dacă cineva vrea să vorbească despre orice să mă sune (347) 469-3173. Jeff, un tip singuratic", aşa sunau anunţurile cu care el a împânzit New York-ul. Răspunsurile au fost cu mult peste aşteptări.

"Imediat, am început să fiu sunat de un număr enorm de mare de oameni şi după prima săptămână, când anunţul a ajuns pe internet, eram contactat de oameni din toată lumea", relatează Jeff.

În prima zi a primit 100 de telefoane şi SMS-uri. O săptămână mai târziu cifra lor a ajuns la o mie. În total, până acum, peste 70.000 de oameni l-au contactat pe Jeff din ţări ca Marea Britanie, Arabia Saudită sau Vietnam.

Jeff Ragsdale, în vârstă de 40 de ani, a menţionat că a fost contactat de oameni foarte diferiţi,  de la prizonieri ai închisorilor până la brokeri de pe Wall Street. El a precizat că se află în relaţii foarte apropiate cu aproximativ 20 dintre ei, cu care vorbeşte zilnic.

Mulţi l-au sunat să-i spună că nu este singur, alţii l-au încurajat, unii i-au dat sfaturi, alţii au primit sfaturi de la el.

A fost atât de marcat de experienţă încât s-a hotărât să scrie o carte despre toate evenimentele de când a postat anunţurile.

Împreună cu alţi doi colaboratori, el a strâns toate apelurile şi mesajele pe care le-a primit şi le-a introdus în carte.

Mesajul lui Jeff este că într-un oraş ca New York, cu peste opt milioane de locuitori, te poţi simţi cel mai singur om dacă nu iei atitudine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici