Prăjituri cu "diamante", de Sfântul Valentin

O firmă din localiatea sibiană Cisnădie aduce din Spania prăjituri cu "diamante”, desfăcute deocamdată numai în marile hoteluri care le-au comandat pentru Ziua Sfântului Valentin, dar, în scurt timp, vor putea fi achiziţionate şi în marile magazine.

2628 afișări
Imaginea articolului Prăjituri cu "diamante", de Sfântul Valentin

Prăjituri cu "diamante", de Sfântul Valentin (Imagine: Mediafax Foto)

Prăjiturile sunt aduse din Spania, unde sunt congelate, iar "diamantele", sunt, de fapt, replici fidele ale pietrelor preţioase, realizate în Franţa dintr-un zahăr special.

"Anul acesta pentru Valentine's Day am pregătit, alături de figurinele tradiţionale - inimioare de ciocolată şi praline în formă de inimioare - o gamă de prăjituri care au aplicate diamante, bineînţeles sunt replici ale pietrelor preţioase făcute dintr-un zahăr special şi care pot fi consumate, deci sunt comestibile. Este o premieră în Romînia, am încercat să fim în ton cu moda, în sensul că se poartă pietre preţioase pentru doamne şi atunci ne-am gândit că ar fi un cadou inedit", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, Florin Bălan, managerul firmei care a scos pe piaţă prăjiturile cu "diamante".

Potrivit acestuia, diamantele din zahăr vor ajunge, în curând, şi pe praline şi vor putea fi cumpărate, alături de prăjituri, în marile magazine. Costul unei prăjituri cu diamante din zahăr este de 20 de lei.

Aceeaşi societate comercială a scos pe piaţă, în urmă cu doi ani, inimioare de ciocolată învelite în aur comestibil. Din cauza costurilor de producţie ridicate, astfel de produse nu sunt realizate la scară largă, ci doar pe bază de comenzi, pentru marile hoteluri care le oferă clienţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici