Premiera de gală a filmului "S-a furat mireasa": Evenimentul a reunit zeci de vedete şi personalităţi - VIDEO

Filmul "S-a furat mireasa", regizat de Jesus del Cerro şi produs de Alma Sârbu, a avut premiera de gală vineri seară, la Cinema Pro din Bucureşti, evenimentul reunind zeci de vedete şi personalităţi, printre care Jojo - interpreta rolului principal, dar şi Loredana, Camelia Şucu şi Silviu Prigoană.

3548 afișări
Imaginea articolului Premiera de gală a filmului "S-a furat mireasa": Evenimentul a reunit zeci de vedete şi personalităţi - VIDEO

Premiera de gală a filmului "S-a furat mireasa": Evenimentul a reunit zeci de vedete şi personalităţi (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Echipei filmului, în frunte cu producătorul Alma Sârbu, regizorul Jesus del Cerro şi scenaristul Toni Grecu, i s-au alăturat pe covorul roşu vedete precum Loredana, Diana Dumitrescu, Camelia Şucu, Amalia Enache, Olivia Steer, Elvira Deatcu, Oana Cuzino, Dana Rogoz, Horia Brenciu, Radu Vâlcan, Roxana Ionescu, Florin Busuioc, Cătălin Radu Tănase, Corina Bud, Valentina Pelinel şi soţul ei, Cristian Boureanu, Maria Marinescu, Liviu Vârciu, Ion Dichiseanu, Gabriel Cotabiţă, Costi Ioniţă, dar şi Silviu Prigoană.

Cel puţin la fel de emoţionaţi ca tinerii actori din "S-a furat mireasa" au fost şi realizatorii filmului. Regizorul Jesus Del Cerro a fost însoţit la premiera de gală şi de părinţii săi veniţi special din Argentina pentru acest eveniment. De asemenea, Alma Sârbu, producătorul filmului, a fost însoţită la premiera de gală de mama sa şi de iubitul său, cărora le-a mulţumit pentru tot sprijinul, în aplauzele publicului.

"Eu şi Jesus ne aflăm aici pentru a treia oară. Vă mulţumesc că aţi venit în această seară", le-a spus Alma Sârbu celor prezenţi la eveniment. Producătorul filmului le-a mulţumit tuturor colaboratorilor săi pentru realizarea filmului "S-a furat mireasa".

"Cred că realizarea filmului a fost posibilă pentru că am colaborat foarte bine", a spus, la rândul său, regizorul Jesus del Cerro. El le-a mulţumit şi părinţilor săi, glumind: "Dacă nu vă place filmul, responsabili sunt părinţii mei, pentru că m-au făcut".

Toni Grecu a precizat că, prin intermediul filmului "S-a furat mireasa", se află pentru prima dată în postura de scenarist. "Filmul este despre oamenii din jurul nostru. Avem un popor minunat şi foarte comic", a spus Toni Grecu.

"Vreau să aud aplauze pentru partea a doua (a filmului, n.r.)", i-a îndemnat pe cei prezenţi în sală Jojo, interpreta rolului principal în "S-a furat mireasa". "Mi-a plăcut foarte tare filmul. Partea a doua, Toni Grecu!", l-a îndemnat ea şi pe scenaristul Toni Grecu.

"S-a furat mireasa" este o comedie care îi are în rolurile principale şi pe Adina Galupa ("Loverboy"), Constantin Diţă ("Las Fierbinţi") şi Sergiu Costache. Cu un scenariu semnat de Toni Grecu şi Adrian Onciu, distribuţia comediei "S-a furat mireasa" este completată cu măiestrie de Răzvan Vasilescu şi Ion Sapdaru.

Filmat în doar 19 zile, atât în Studiourile MediaPro din Buftea, cât şi în diverse locuri din Bucureşti, lungmetrajul "S-a furat mireasa" a avut parte şi de un decor neconvenţional asigurat de scenele realizate în cimitirul Bellu. Cum era de aşteptat, filmarea acestor scene a constituit unul dintre cele mai amuzante momente pentru echipă, deoarece a avut loc chiar noaptea.

O comedie spumoasă inspirată din viaţa şi obiceiurile românilor, "S-a furat mireasa" "va face pe oricine să râdă, indiferent de vârstă", promite regizorul Jesus Del Cerro. "Filmul îmbină toate elementele specifice comediei clasice. Actorii joacă un rol important în orice film, dar într-o comedie trebuie să pluseze la nivel comic. Putem crea cele mai complexe personaje, cele mai amuzante situaţii şi cele mai sugestive dialoguri, dar, în cele din urmă, este nevoie doar de un actor capabil să facă oamenii să râdă", este de părere Jesus Del Cerro.

Acţiunea o aduce în prim-plan pe Nina (Cătălina Grama), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Constantin Diţă), care se hotărăşte să o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare, care, speră ea, să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de tatăl ei.

"S-a furat mireasa", o nouă comedie produsă de MediaPro Pictures, poate fi vizionată de vineri la CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema,Grand Cinema Digiplex, Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Târgu-Mures), Cortina (Oradea), "Florin Piersic" (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema "Eugen Ionescu"(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti).

(Serviciul FOTO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici