Premierele săptămânii: Erou şi eroină de final de an | VIDEO

Un erou şi o eroină îşi împart spectatorii dornici de aventură cinematografică în penultimul final de săptămână din acest an şi fiecare vine cu propria sa variantă pentru fantezie şi magie.

196 afișări
Imaginea articolului Premierele săptămânii: Erou şi eroină de final de an | VIDEO

Premierele săptămânii: Erou şi eroină de final de an | VIDEO

"Aquaman" este genul de film cu roşcate şi muşchi. Aventurile se mută din adâncul celor şapte mări din poveşti până în avionul din care se sare fără paraşută. În sfârşit, viaţa de moştenitor al legendelor nu e chiar ceea ce pare. Sau n-ar trebui să fie, oricum, cel mai bine e să stai relaxat şi să vezi unde te duce lupta dintre lumi.

Glumele cu peşti şi apă sărată se leagă după scenariul următor: 

"Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns" cu Emily Blunt, Ben Whishaw şi Emily Mortimer. Cunoscuta dădacă se întoarce să îşi facă numărul cu desene animate şi muzică presărată cu confetti chiar în momentul în care banca se pregăteşte să îi execute pe eroi din cauza unui împrumut care trebuie acoperit fără întârziere.

Magia se produce după melodia care urmează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici