Premiile Billboard Latin Music Awards 2016: Enrique Iglesias şi Nicky Jam, marii câştigători - VIDEO

Enrique Iglesias şi Nicky Jam au fost marii câştigători ai ediţiei din 2016 a Billboard Latin Music Awards, premiile muzicii latino-americane, fiecare plecând acasă cu 7 trofee, potrivit contacmusic.com.

672 afișări
Imaginea articolului Premiile Billboard Latin Music Awards 2016: Enrique Iglesias şi Nicky Jam, marii câştigători - VIDEO

Premiile Billboard Latin Music Awards 2016: Enrique Iglesias şi Nicky Jam, marii câştigători (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Cei doi artişti au împărţit câteva distincţii pentru melodia ”El Perdon/ Iertarea”, dar Iglesias a fost numit artistul latino pop al anului, în timp ce Jam a câştigat trofeul pentru ”Latin Rhythm Songs Artist of the Year”.

Romeo Santos, care a avut cele mai multe nominalizări (12), a fost premiat cu 5 trofee, printre care cel pentru compozitorul anului şi artistul anului.

A fost de asemenea, o noapte triumfătoare pentru veteranul Juan Gabriel, care a fost distins cu 6 premii, incluzând Star Award, premiul pentru albumul anului (Los Duo) şi turneul anului.

Shakira, Mana, Pitbull şi Gente de Zona se numără şi ei printre câştigătorii premiilor Billboard Latino 2016.

Printre artiştii care au urcat pe scenă la gală, pentru a întreţine atmosfera, se numără Marc Anthony, Prince Royce, Juanes, Daddy Yankee, Don Omar şi Gente de Zona.

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not in love".

Enrique Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 12 mai, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love".

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvara anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici