Festivalul de muzică cu cea mai scumpă intrare din lume: Biletul costă un milion de dolari

Un bilet la festivalul Secret Solstice Festival, din Islanda, costă nu mai puţin de un milion de dolari, de la 200.000 de dolari cât a fost anul trecut, iar cei care achită o astfel de sumă beneficiază de mai multe avantaje, potrivit Business Magazin.

3272 afișări
Imaginea articolului Festivalul de muzică cu cea mai scumpă intrare din lume: Biletul costă un milion de dolari

Festivalul de muzică cu cea mai scumpă intrare din lume: Biletul costă un milion de dolari (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

În primul rând, plătitorii sunt aduşi cu un avion privat la festival, de oriunde în lume şi sunt cazaţi pentru şapte nopţi într-o vilă luxoasă cu şase camere, amplasată în centrul capitalei Reykjavik.

În bilet intră şi o cină pregătită de un chef islandez important, două maşini de lux 24 de ore din 24, serviciu de pază, două concerte private, un tur cu elicopterul deasupra Islandei, un tur de vizionare a balenelor şi delfinilor, o plimbare după miezul nopţii pe un gheţar şi transfer cu elicopterul peste tot de-a lungul săptămânii.

Mai mult, persoanele au acces în toate zonele festivalului, incluzând un bar privat al artiştilor care vor urca pe scenă, acces la prima petrecere din lume ce va avea loc într-un gheţar sau accesul la un concert în interiorul unui vulcan.

De-a lungul celor patru zile de festival vor cânta sute de artişti, printre aceştia numărându-se Radiohead, the Deftones, Of monsters and men, Jamie Jones, St. Germain sau Roisin Murphy.

Vestea bună este că nu toată lumea trebuie să fie dispusă să plătească 1 milion de dolari pentru a-i vedea în concert pe artiştii de mai sus, ci trebuie să achite 200 de dolari pentru un abonament pe patru zile sau 283 pentru un abonament VIP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici