Premiile Emmy devin ecologice

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy pentru excelenţă în televiziune va fi una ecologică, după ce postul de televiziune american Fox a lansat o campanie de luptă împotriva încălzirii globale sub titlul "Green with Emmy", informează accesshollywood.com.

1 afișare
Imaginea articolului Premiile Emmy devin ecologice

Premiile Emmy devin ecologice

Sala Shrine Auditorium din Los Angeles, unde se va desfăşura ceremonia de decernare a premiilor Emmy, va utiliza surse de energie solară, eoliană şi de hidroenergie pe tot parcursul lunii septembrie.

În plus, deasupra covorului roşu va fi instalat un acoperiş placat cu panouri solare. După ceremonia de decernare a premiilor Emmy, sistemul de panouri solare va fi donat unei şcoli din Chatsworth, California.

Covorul roşu va fi realizat în întregime din sticle de plastic reciclate, iar vedetele vor fi transportate cu limuzine ecologice. Organizatorii premiilor Emmy au mai lansat în cadrul aceleiaşi campanii ecologice un program de reciclare a materialelor în toate domeniile de producţie

Felurile de mâncare servite oaspeţilor vor fi realizate din materii prime locale şi, în majoritate, organice.

Cea de-a 59-a ediţie a premiilor Emmy va avea loc pe 16 septembrie.

Serialul de televiziune "Clanul Soprano", care îl are ca protagonist pe actorul James Gandolfini, are cele mai multe nominalizări la premiile Emmy, concurând la 15 categorii.

Protagoniştii serialului, James Gandolfini şi Edie Falco, au fost nominalizaţi la categoriile "cea mai bună interpretare masculină - dramă", respectiv "cea mai bună interpretare feminină - dramă".

"Clanul Soprano" a mai fost nominalizat la categoria "cel mai bun serial - dramă", alături de "Anatomia lui Grey" şi "Heroes".

La categoria "cel mai bun serial de comedie" concurează "The Office", "Anturaj", "30 Rock", "Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Ugly Betty".

La categoria "cea mai bună miniserie" au fost nominalizate: "Broken Trail", "Ultimul martor", cu Helen Mirren în rolul principal, şi "The Starter Wife".

Alec Baldwin ("30 Rock") a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor de comedie" alături de Steve Carell ("The Office"), Tony Shalhoub ("Monk"), Charlie Sheen ("Doi bărbaţi şi jumătate") şi Ricky Gervais ("Figuranţi").

America Ferrera ("Ugly Betty") concurează la premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie alături de Julia Louis-Dreyfus ("The New Adventures of Old Christine"), Mary-Louise Parker ("Weeds") şi Felicity Huffman ("Neveste disperate").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici