Premiu de 4,2 milioane de euro la Loto 6/49

Premiul cel mare pus în joc la tragerea Loto 6/49 de duminică, ce-a de-a doua din seria Tragerilor Speciale ale Primăverii, este de 4,2 milioane de euro.

20 afișări
Imaginea articolului Premiu de 4,2 milioane de euro la Loto 6/49

Premiu de 4,2 milioane de euro la Loto 6/49 (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru fiecare din aceste trageri speciale, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 150.000 lei.

La categoria I a acestui joc se înregistrează un report în valoare de peste 15,6 milioane de lei, astfel că, pentru tragerea de duminică, fondul de câştiguri este estimat la peste 4,2 milioane de euro, potrivit Loteriei Române.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de 1.131.529,41 de lei.

Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a câştigat în 27 ianuarie 2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici