Premiu de peste opt milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

Premiul la categoria I a tragerii Loto 6 din 49 de duminică va fi de peste opt milioane de euro, după ce s-a reportat timp de 15 săptămâni, informează Loteria Română.

15 afișări
Imaginea articolului Premiu de peste opt milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

Premiu de peste opt milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

"În prezent, la categoria I a acestui joc se înregistrează un report în valoare de aproximativ 27,1 milioane de lei, astfel că, pentru tragerea de duminică, estimăm un fond de câştiguri la această categorie în valoare de peste opt milioane de euro", se precizează în documentul citat.

Premiul la categoria I a jocului 6 din 49 nu s-a mai câştigat de 15 săptămâni.

Ultimul premiu câştigat, în 27 ianuarie 2008, a fost cel mai mare din istoria Loteria Române, fiind de 12,45 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici