Premiul cel mare de la jocul Loto 6/49, opt milioane de euro

Premiul cel mare la Tragerea Specială a Anului Nou, din 30 decembrie, va fi în valoare de aproximativ opt milioane de lei.

2 afișări
Imaginea articolului Premiul cel mare de la jocul Loto 6/49, opt milioane de euro

Premiul cel mare de la jocul Loto 6/49, opt milioane de euro

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Loteria Română, pentru aceasta tragere, fondul de câştiguri al categoriei I va fi suplimentat cu jumătate de milion de lei.

În prezent, la această categorie se înregistrează un report în valoare de peste 23,5 milioane de lei. Astfel, pentru Tragerea Specială a Anului Nou, compania estimează un fond de câştiguri la categoria I de aproximativ opt milioane de euro.

Dacă ar fi câştigat, acesta ar fi al doilea premiu ca valoare din istoria jocului.

De asemenea, Loteria Română organizează Tombola Anului Nou, pentru care se pun în joc o sută de premii a câte 10.000 de lei. La această tombolă pot participa toate persoanele care joacă la Tragerea Specială Loto 6/49 a Anului Nou. Astfel, pentru fiecare bilet jucat la această tragere, fiecare jucator va primi gratuit un talon de participare la tombolă. Extragerea pentru atribuirea premiilor va avea loc în data de 6 ianuarie 2008.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici