Premiul cel mare la tragerea specială Loto 6/49 a Anului Nou, suplimentat

Loteria Română va suplimenta cu un milion de lei fondul de câştiguri la categoria I a tragerii speciale Loto 6/49 a Anului Nou, instituţia anunţând totodată că în 21 decembrie nu vor fi organizate tragerile Loto 6/49 şi Noroc.

80 afișări
Imaginea articolului Premiul cel mare la tragerea specială Loto 6/49 a Anului Nou, suplimentat

Premiul cel mare la tragerea specială Loto 6/49 a Anului Nou, suplimentat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, pentru tragerea specială Loto 6/49 din 28 decembrie va fi suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu un milion de lei.

Loteria Română organizează şi Tombola Anului Nou, unde sunt puse în joc o sută de premii: patru autoturisme limuzină Audi A4 şi 96 premii a câte 5.000 de lei. La Tombola Anului Nou pot participa toţi cei care depun, în perioada 1-28 decembrie, cel puţin un plic cu câte cinci lozuri necâştigătoare, din gama celor care costă trei lei. Extragerea pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc pe 8 ianuarie 2009.

Premiul cel mare la tragerea Loto 6/49, de peste 1,1 milioane de lei, a fost câştigat duminică. Cu o săptămână înainte, marele premiu pus în joc la prima tragere din seria Tragerilor Speciale, în valoare de peste 3,4 milioane de lei, a fost câştigat de un jucător care a depus biletul la o agenţie din Dolj.

Pentru fiecare bilet jucat la aceste trageri speciale, participanţii vor primi gratuit câte un loz Euro Gol 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici