Preşedintele Băsescu a petrecut noaptea de Revelion la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Revelion în staţiunea Predeal, la un restaurant unde a venit împreună cu soţia sa, Maria, preşedintele sosind în staţiune la sfârşitul săptămânii trecute.

1303 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a petrecut noaptea de Revelion la Predeal

Preşedintele Băsescu a petrecut noaptea de Revelion la Predeal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns la restaurant înainte de miezul nopţii. El le-a urat "La mulţi ani!" jurnaliştilor care îl aşteptau."Ce faceţi măi copii? Şi-n noaptea de Revelion staţi aici? La mulţi ani!".

Preşedintele a mai fost însoţit de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului , Vasile Blaga şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

În ultima zi a anului 2011, preşedintele a adresat concetăţenilor săi un mesaj oficial în care a apreciat că "românii pot fi mândri că, printr-un amplu efort naţional", au depăşit împreună dificultăţile anului 2011.

Preşedintele şi-a petrecut şi revelionul precedent la Predeal, atunci fiind prezent şi premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici