Preşedintele Băsescu a postat pe Facebook imagini din grădina sa de legume - FOTO

Preşedintele Traian Băsescu a postat, marţi seară, pe pagina sa de pe Facebook mai multe fotografii, din luna august, în care se află cu soţia sa în gradina de legume, despre care povestise în cursul dimineţii, la o întâlnire a horticultorilor din România.

4687 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a postat pe Facebook imagini din grădina sa de legume - FOTO

Preşedintele Băsescu a postat pe Facebook imagini din grădina sa de legume (Imagine: Facebook)

În comentariul la albumul de fotografii intitulat "Gradiniţa de acasă", preşedintele spune că a postat imaginile în contextul afirmaţiilor pe care le-a făcut în cursul zilei de marţi, la Centenarul Societăţii Române a Horticultorilor, când a vorbit despre grădina pe care şi-a făcut-o la locuinţa sa.

"Pentru că astăzi m-am «lăudat» cu mica mea gradiniţă de legume, vă arăt şi câteva imagini de la sfârşitul lunii august", scrie TrTraian Băsescuadăugând că a folosit numai răsaduri din comerţ.

În imaginile de pe Facebook şeful statului, împreună cu soţia sa, Maria, culeg din grădină roşii, ardei, castraveţi şi vinete. Una dintre fotografii arată şi coşul cu legumele proaspăt culese.

Postarea avea deja, miercuri dimineaţă, mai mult de 5.000 de like-uri şi peste 200 de comentarii.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că îşi revendică dreptul de a fi "un mic horticultor", menţionând că are câteva straturi cu legume acolo unde locuieşte şi este o plăcere ca dimineaţa "să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să faci o salată" înainte de a pleca la serviciu.

"V-aş spune ceva ce poate va fi luat ca fiind o mică aroganţă. Îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de când nu am mai cumpărat roşii, castraveţi, ardei, ardei iute, dovlecei, pentru că, acolo unde locuiesc, am pus câteva straturi mici, cu legumele astea şi e o plăcere extraordinară ca dimineaţa, înainte de micul dejun, să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să îţi faci salata de roşii. Vreau să înţelegeţi că sunt un om care apreciază mult munca dumneavoastră şi am încercat să vă imit", a spus Băsescu, prezent la Centenarul Societăţii Române a Horticultorilor, organizat la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gh. Ionescu-Şişeşti".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici