Preşedintele Băsescu spune că deocamdată nu pleacă în concediu: "Mai am treabă"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri, la finalul declaraţiei de presă privind readucerea lui Omar Hayssam în România, că deocamdată nu pleacă în concediu, adăugând că mai are "treabă", deşi în urmă cu o săptămână spunea că va pleca la Neptun după întoarcerea din vizita la Chişinău.

72 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu spune că deocamdată nu pleacă în concediu: "Mai am treabă"

Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai am treabă:, a răspuns Băsescu, râzând, fiind întrebat de jurnalişti, la finalul declaraţiei de presă de la Palatul Cotroceni, dacă pleacă în aceste zile în concediu la Neptun.

Şeful statului a afirmat în urmă cu o săptămână că va pleca în vacanţă la Neptun după ce se va întoarce din vizită oficială la Chişinău, efectuată miercuri, 17 iulie.

El spunea atunci că preferă să meargă la vila de protocol de la Neptun pentru că, dacă ar merge în altă parte, pe o plajă publică, s-ar ajunge la apariţia în ziarele de scandal a unor poze cu el în această ipostază.

"Vrei acuma să merg pe o plajă publică să apar în toate ziarele de scandal cu poze?", a spus el.

De asemenea, întrebat de ce nu merge în concediu în străinătate, preşedintele a răspuns că a fost plecat destul în afara ţării. "Am fost la viaţa mea destul în străinătate", făcând referire la cariera sa de căpitan de vas.

Băsescu a mai spus că îşi doreşte să ajungă în această vară şi la munte, în Covasna. "Ei, cum să îmi scape toată vara?!", a spus preşedintele, întrebat dacă nu va merge şi la munte, la vila de protocol de la Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici