Preţurile de la magazinele ANAF. Cum îţi poţi cumpăra o maşină sau o casă confiscată

Magazinele ANAF, prin care statul vinde bunurile confiscate, sunt printre cele mai frecventate de români, dar nu sunt mulţi care şi cumpără ceva după ce le trec pragul.

3270 afișări
Imaginea articolului Preţurile de la magazinele ANAF. Cum îţi poţi cumpăra o maşină sau o casă confiscată

Preţurile de la magazinele ANAF. Cum îţi poţi cumpăra o maşină sau o casă confiscată

 Majoritatea bunurilor sunt de o calitate îndoielnică, iar preţurile sunt destul de ridicate/

Potrivit renasterea.ro, la magazinul ANAF din Timişoara, amplasat la parterul instituţiei de pe strada Gheorghe Lazăr, se vindeau periuţe de dinţi pentru copii, cu baterie, la 30 de lei (faţă de 45, cu cât se găsesc în alte magazine), pastă de dinţi cu doi lei mai scumpă decât în farmacii (!), şosete de vară la doi lei perechea, router la 450 de lei, şampon la 12 lei.

Potrivit legislaţiei în vigoare, ANAF este obligată să scoată la vânzare toate produsele obţinute în urma confiscării, exceptând ţigările netimbrate, care sunt distruse.

Maşinile şi locuinţele se vând la licitaţie (printr-o procedură extrem de anevoioasă), iar metalele preţioase ajung doar la anumite bijuterii.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici