Prezentatoarea TV americană Barbara Walters, spitalizată după ce a căzut şi s-a lovit la cap

Prezentatoarea de televiziune americană Barbara Walters, în vârstă de 83 de ani, a fost spitalizată de urgenţă după ce a căzut şi s-a lovit la cap, sâmbătă noaptea.

227 afișări
Imaginea articolului Prezentatoarea TV americană Barbara Walters, spitalizată după ce a căzut şi s-a lovit la cap

Prezentatoarea TV americană Barbara Walters, spitalizată după ce a căzut şi s-a lovit la cap (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Barbara Walters a căzut pe scări şi s-a tăiat la frunte, în reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Washington, informează huffingtonpost.com.

Ea a mers la spital pentru a fi examinată şi a rămas sub observaţia medicilor. "Barbara este conştientă (şi le dă indicaţii tuturor), fapt care este pentru noi toţi un semnal pozitiv", a spus Jeffrey Schneider, coleg al Barbarei Walters de la televiziunea americană ABC.

Barbara Walters s-a numărat printre personalităţile americane care l-au susţinut pe Barack Obama, pentru al doilea mandat.

Totodată, Walters a fost una dintre vedetele americane care au donat bani în favoarea familiilor afectate de uraganul Sandy, care a devastat coasta estică a Statelor Unite în ultima parte a anului trecut.

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în Statele Unite ale Americii ("Today" şi "The View"), a unui renumit buletin informativ ("20/20") şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC ("ABC Evening News").

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici