Prezentatorul de televiziune David Attenborough, supus unei intervenţii de urgenţă pe cord

Naturalistul şi prezentatorul de televiziune britanic David Attenborough va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă pe cord, marţi, într-o clinică din Londra.

160 afișări
Imaginea articolului Prezentatorul de televiziune David Attenborough, supus unei intervenţii de urgenţă pe cord

David Attenborough (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

David Attenborough, în vârstă de 87 de ani, a fost sfătuit de medici să facă această operaţie după ce cardiologul său a constatat că prezentatorul TV are nevoie urgentă de un stimulator cardiac, informează contactmusic.com.

Cunoscutul realizator de documentare TV a fost obligat să îşi anuleze un turneu în Australia pentru a suporta această intervenţie chirurgicală.

Turneul său, intitulat "Sir David Attenborough - A Life on Earth", în care prezentatorul britanic urma să susţină o serie de discursuri şi să participe la discuţii pe tema mediului înconjurător, trebuia să înceapă pe 11 iunie, la Brisbane.

David Attenborough a fost director de programe la postul de televiziune BBC între anii 1960 - 1970.

El este celebru în toată lumea pentru documentarele sale de popularizare a ştiinţei, precum "Planeta Pământ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici