Prezentatorul TV Jon Stewart, desemnat cel mai influent bărbat din 2010

Prezentatorul TV Jon Stewart a fost desemnat, marţi, cel mai influent bărbat din 2010, situându-se în fruntea unei liste de 49 de personalităţi proeminente din politică, sport, industria de divertisment, tehnologie şi filantropie, în urma unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com.

23 afișări
Imaginea articolului Prezentatorul TV Jon Stewart, desemnat cel mai influent bărbat din 2010

Prezentatorul TV Jon Stewart, desemnat cel mai influent bărbat din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jon Stewart, care îl va avea ca invitat pe preşedintele Barack Obama într-o ediţie din această săptămână a emisiunii sale - "The Daily Show with Jon Stewart" -, înainte de a participa, la sfârşitul săptămânii, la "Rally to Restore Sanity", s-a situat pe prima poziţie în topul realizat în urma acestui sondaj, la care au participat circa 500.000 de cititori ai AskMen.com, un site de lifestyle dedicat bărbaţilor.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, şi Mark Zuckerberg, fondatorul platformei sociale Facebook. Steve Jobs, cofondator şi preşedinte executiv al grupului Apple, a ocupat poziţia a patra, iar rapperul Kanye West s-a clasat pe locul al cincilea.

Preşedintele american Barack Obama ocupă poziţia a 21-a.

Câştigătorul de anul trecut a fost personajul Don Draper din serialul TV "Mad Men", interpretat de actorul Jon Hamm, iar poziţia a doua a revenit sprinterului jamaican Usain Bolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici