Prietenul din copilărie al lui George Michael: A murit din cauza drogurilor şi antidepresivelor

Andros Georgiou, prietenul din copilărie al lui George Michael, a declarat că asociază moartea starului cu consumul de droguri şi antidepresive, amintind şi de o presupusă dependenţă de cocaină cu care George Michael s-a confruntat de-a lungul anilor, potrivit BBC.

1128 afișări
Imaginea articolului Prietenul din copilărie al lui George Michael: A murit din cauza drogurilor şi antidepresivelor

Prietenul din copilărie al lui George Michael: A murit din cauza drogurilor şi antidepresivelor

Georgiou a crescut alături de George Michael. "Drogurile au fost o parte din viaţa sa", a declarat Andros Georgiou pentru BBC, adăugând că unul dintre drogurile pe care le folosea cel mai des era cocaina. "Cred că a luat o doză prea mare dintr-un anumit drog, alături de antidepresive sau de alte droguri pe care le consuma, toate în combinaţie cu alcool.", spune Georgiou.

Georgiou crede că moartea lui George Michael a fost un accident. "Cred că avea gânduri de sinucidere. E cunoscut faptul că starea sa de sănătate mintală este precară. Nu cred că a fost sinucidere", a declarat prietenul din copilărie al starului pentru BBC.

"Cred că inima lui a încetat să mai bată". Andros Georgiou, fost producător muzical, care a fost în turneru cu George Michael până în anul 1998, a mai declarat: "Vreau să se elucideze situaţia, să se ajungă la adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat, ce substanţe s-au regăsit în sângele lui în zilele acelea cumplite, cine i-a dat drogurile şi de ce le avea asupra lui".

De asemenea, Georgious a mai afirmat că a vorbit cu oameni care au fost în preajma starului în ultima parte a vieţii şi aceştia i-au relatat că George Michael s-ar fi simţit "de fapt, tot mai bine. Încerca să ducă o viaţă normală din nou şi cred că a fost târât înapoi în partea întunecată". El a adăugat că rapoartele recente despre consumul de heroină au fost "prostii absolute", adăugând: "Ştiu că a fost singurul drog de care nu s-a atins."

Georgiou, care spune că are o colecţie de melodii nelansate, scrise şi cântate de George Michael, descrie cântăreţul drept o "persoană rezervată, o persoană incredibil de generoasă, una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată".

Totodată, a povestit că turnura dureroasă în viaţa lui George Michael s-a petrecut în 1998. Atunci, starul pop a fost ridicat de un ofiţer de poliţie sub acoperire "după un act de indecenţă" într-o toaletă publică din Beverly Hills. Această întâmplare l-a făcut pe George Michael să vorbească public despre sexualitatea sa. Prietenul cântăreţului îl descrie astfel: era un "om cinstit" care "ura minciuna". "A simţit că le-a ascuns adevărul despre el oamenilor, după incidentul din 1998.", adaugă Andros Georgiou pentru BBC.

O serie de dezvăluiri despre actele de caritate ale lui George Michael au fost scoase la lumină după moartea sa.

Georgiou vorbeşte despre cum obişnuia să conducă maşina alături de George Michael în jurul West End din Londra, în Ajunul Crăciunului: "Conduceam două Range Rovers pline de produse alimentare...şi ofeream hrănă tuturor persoanele fără adăpost ".

Antunci când George Michael nu a putut să participe la o licitaţie de caritate sub egida organizaţiei Elton John Aids Foundation, starul i-ar fi transmis lui Georgious să cumpere toate obiectele în contul superstarului, atunci când nimeni din sală nu s-a arătat interesat să achiziţioneze articolele scoase la licitaţie.

În contextul morţii premature a superstarului, care a generat speculaţii în presa internaţională, familia lui George Michael a emis o declaraţie în care răspunde informaţiilor despre presupusa sinucidere a superstarului: "În săptămâna ce a urmat trecerii în nefiinţă a lui George au existat numeroase speculaţii şi comentarii în ceea ce priveşte circumstanţele decesului. Inevitabil, astfel de afirmaţii vor continua să apară. Familia este greu încercată de moartea lui George şi nu doreşte să comenteze aceste speculaţii din prezent sau altele care s-ar putea răspândi în presă", a declarat familia lui George Michael pentru Buzzfeed, informează revista New Musical Express.

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael a negat afirmaţiile apărute pe contul său de Twitter despre tentativele de sinucidere repetate ale superstarului, adăugând că postările au fost scrise de hackeri, după ce contul de Twitter i-a fost spart, informează usmagazine.com.

O serie de mesaje care au fost ulterior şterse de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael relatau, în numele lui Fadi Fawaz, că superstarul ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri. .

"Ne-am iubit nespus şi eram împreună aproape 24 de ore din 24", au scris hackerii pe contul de Twitter al lui Fadi Fawaz. "Până la urmă a reuşit...a încercat de câteva ori să se sinucidă...singurul lucru pe care şi-l dorea era să moară.", se afirma în mesajul pe care hackerii l-au postat de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael.

Contul de Twitter - pe care Fawaz l-a folosit pentru a anunţa că el a fost cel care a găsit trupul neînsufleţit al superstarului în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016 - a fost şters.

"Sunt şocat după întâmplarea legată de contul de Twitter. Contul meu a fost spart şi apoi şters. E puţin înfricoşător, să fiu sincer. Nu am scris eu acele mesaje.", a declarat Fawaz pentru Daily Mirror.

Purtătorul de cuvânt al lui Geroge Michael a anunţat că superstarul s-a stins din viaţă "în pace, linişitit, în reşedinţa sa" pe 25 decembrie 2016.

Purtătorii de cuvânt ai poliţiei din districtul Thames Valley au declarat în 30 decembrie 2016 că autopsia iniţială a superstarului s-a dovedit "neconcludentă" şi că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morţii lui George Michael. Decesul superstarului nu este, însă, investigat drept moarte suspectă de către autorităţi. Managerul lui George Michael declarase anterior că superstarul a murit în urma unei insuficienţe cardiace.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici