Prima maşină Apple arată mai bine decât tot ce a făcut Apple până acum. Galerie FOTO

Apple cam plimbă ursul cu maşina proprie şi Cam (designer turc) s-a gândit să intervină cu o soluţie, informează Promotor.

9582 afișări
Imaginea articolului Prima maşină Apple arată mai bine decât tot ce a făcut Apple până acum. Galerie FOTO

Prima maşină Apple arată mai bine decât tot ce a făcut Apple până acum. Galerie FOTO

Măcar de design până când s-o implementa treaba. Ali Cam vede însă mult în viitor, în 2076, cînd e foarte posibil ca nici unul din noi să nu mai fie pe Terra ca să-i confirme minunea asta de prototip, informează Promotor.

Toţi ne-am gândit la un mouse SF când am văzut primele poze şi de aici vine şi inspiraţia.

E adevărat că e un studiu de design cu minime posibilităţi de concretizare. Plafonul se trasnformă în display, înăuntru sunt gadget-uri peste tot, maşina este conectată total la internet si cu device-urile Apple.

Panoul care comandă maşina şi toate utilităţile va fi o hologramă sensibilă la atingere. 

GALERIE FOTO 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici