Primal Fear şi Ross the Boss (ex-Manowar) concertează la B'estfest Aftershock

Trupele Primal Fear şi Ross the Boss se alătură formaţiei Judas Priest pe afişul B'estfest Aftershock, un eveniment care va avea loc la Bucureşti, pe 11 iulie, în continuarea festivalului programat pe 4, 5 şi 6 ale lunii, informează Emag!c Entertainment.

18 afișări
Imaginea articolului Primal Fear şi Ross the Boss (ex-Manowar) concertează la B'estfest Aftershock

Primal Fear şi Ross the Boss (ex-Manowar) concertează la B'estfest Aftershock

Alături de Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss urmează a fi confirmate şi alte nume ale scenei rock din România şi din afară.

Trupa heavy/power metal Primal Fear s-a născut în Germania, în 1997, fiind formată în prezent din Ralf Scheepers (voce, ex-Gamma Ray), Mat Sinner (bass şi voce), Randy Black (tobe), Magnus Karlsson şi Henny Wolter (chitară). De-a lungul a peste un deceniu de carieră, Primal Fear a lansat numeroase albume de studio, materiale live, DVD-uri, cea mai recentă apariţie discografică fiind "New Religion" (2007).

Celebrul chitarist Ross The Boss a fondat, în 1980, Manowar, alături de Joey DeMaio. Timp de opt ani, Ross The Boss a susţinut numeroase turnee şi a lansat şase albume de studio alături de Manowar. După despărţirea de Manowar, Ross The Boss s-a implicat în mai multe proiecte, colaborând de-a lungul timpului cu The Dictators (prima lui trupa), Albert Bouchard, JP Patterson şi The Thunderbolts, The RTB Band (noua lui trupă), iar în 2005 a urcat pe scena Earthshaker Festival, pentru un concert alături de foştii săi colegi din Manowar.

Organizat de Emag!c Entertainment, B'estfest va avea loc în cadrul complexului Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, respectiv, 11 iulie - B'estfest Aftershock. Line-up-ul festivalului îi cuprinde, până în prezent, pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 - 4 iulie, Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs - 5 iulie, Roisin Murphy (ex Moloko) şi Nelly Furtado - 6 iulie, Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss - 11 iulie.

Biletele pentru B'estfest Aftershock costa 75 de lei în pre-sale, respectiv 90 lei în ziua evenimentului. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie ) sunt disponibile la preţul de 90 de lei în pre-sale, urmând ca în zilele de festival, la intrare, acestea să coste 110 lei. De asemenea, abonamentele pentru toate cele trei zile de B'estfest (4, 5 şi 6 iulie) sunt în număr limitat şi pot fi achiziţionate la preţul de 240 de lei, de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici