Primarul Cristian Popescu, păcălit la Happy Hour

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu, a avut parte de o surpriză în avans pentru sărbătorirea zilei sale de naştere, din partea emisiunii “Happy Hour”, fiind păcălit de Cătălin Măruţă şi echipa emisiunii.

81 afișări
Imaginea articolului Primarul Cristian Popescu, păcălit la Happy Hour

Primarul Cristian Popescu, păcălit la Happy Hour

Un artist zelos s-a instalat în faţa sediului primăriei alături de o statuie care îi poartă semnătura şi pe care vrea să o dăruiască primarului. În faţa instituţiei, artistul a atras atenţia tuturor, inclusiv a primarului Popescu.

Pentru că nimeni nu a fost de acord să lase statuia acolo, pe motiv că nu are autorizaţie, artistul s-a legat cu lanţuri de gardul primăriei şi s-a jurat că nu pleacă de acolo până când Cristian Popescu nu acceptă darul său.

Reacţia primarului în această situaţie şi ce a făcut la vederea camerelor de filmat va putea fi văzută de telespectatorii Pro Tv în ediţia "Happy Hour" de marţi, 15 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici