Primele imagini publice cu Natalie Portman şi fiica ei

Natalie Portman a fost surprinsă pentru prima oară în public cu fiica ei, Amalia, în timpul unei plimbări în parcul Griffith din Los Angeles.

795 afișări
Imaginea articolului Primele imagini publice cu Natalie Portman şi fiica ei

Primele imagini publice cu Natalie Portman şi fiica ei

Câştigătoare a unui premiu Oscar, Natalie a optat pentru un look fresh, fără machiaj, şi pentru ochelari Dior, brand al cărei imagine este.

Amalia s-a născut pe 22 februarie, chiar înainte de Oscaruri, unde mama ei a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă.

Este cel de-al doilea copil al lui Natalie Portman şi al soţului ei Benjamin Millepied. Cei doi mai au împreună un băiat de 5 ani, Aleph.

Înainte de naşterea Amaliei, Natalie a apărut în videoclipul lui James Blake pentru piesa My Willing Heart.

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici