Primul bărbat din lume care a rămas însărcinat aşteaptă al treilea copil

Thomas Beatie, primul bărbat care a născut, în urmă cu doi ani, un copil, este din nou însărcinat şi aşteaptă cu nerăbdare naşterea celui de-al treilea copil împreună cu soţia lui, Nancy, cu care mai are o fiică şi un fiu, potrivit site-ului momnlogic.com, citat de revista People.

254 afișări
Imaginea articolului Primul bărbat din lume care a rămas însărcinat aşteaptă al treilea copil

Primul bărbat din lume care a rămas însărcinat aşteaptă al treilea copil

Beatie a dat naştere, în vara lui 2008, în statul american Oregon, unei fetiţe pe nume Susan. Anul trecut, el a adus pe lume şi un băieţel.

Thomas Beatie este bărbat din punct de vedere legal, dar şi-a păstrat organele sexuale feminine după operaţia de schimbare de sex. El a făcut senzaţie în urmă cu doi ani, în momentul în care a anunţat în presa americană că este însărcinat.

Trăind împreună cu partenera lui de viaţă, Nancy, americanul Thomas Beatie, al cărui nume de fată a fost Tracy, a devenit în mod oficial bărbat în 1998, după ce a urmat un tratament hormonal şi o intervenţie de extirpare a sânilor.

El s-a căsătorit ulterior cu partenera sa de viaţă, Nancy. Soţia lui a suferit o operaţie de histerectomie, iar pentru a avea copii, el a acceptat să fie mama-purtătoare a urmaşilor rezultaţi prin tehnici de inseminare artificială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici