Primul cinematograf drive-in digital, inaugurat cu proiecţia filmului "Ice Age 3"

Primul cinematograf drive-in digital din România se deschide miercuri, la Băneasa Shopping City, cu proiecţia în premieră a filmului "Epoca de Gheaţă 3/ Ice Age 3", informează un comunicat.

47 afișări
Imaginea articolului Primul cinematograf drive-in digital, inaugurat cu proiecţia filmului "Ice Age 3"

Primul cinematograf drive-in digital, inaugurat cu proiecţia filmului "Ice Age 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cinematograful va utiliza un sistem digital de proiecţie care va permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interiorul cinematografului.

Filmul care va rula în premieră pe ecranul Băneasa Drive In Cinema, de pe 1 iulie, este "Epoca de Gheaţă 3 – Apariţia dinozaurilor". Eroii de la minus zero grade din filmele de mare succes mondial "Epoca de gheaţă" şi "Epoca de gheaţă 2" revin într-o aventură incredibilă. Într-o misiune de salvare a nefericitului leneş Sid, gaşca se aventurează într-o lume subterană misterioasă, unde dă peste dinozauri, se luptă cu flora şi fauna, are crize de furie şi se întâlneşte cu o nevăstuică neabătută si chioară, pe nume Buck, ce vânează dinozauri.

Toţi cei care vor viziona în avanpremieră filmul la Băneasa Drive In Cinema pe 1 si 2 iulie vor primi cadouri cu mascotele din film.

Băneasa Drive In Cinema este amplasat între Băneasa Shopping City şi IKEA şi va fi deschis zilnic.

Cei interesaţi vor putea viziona un film în timpul săptămânii şi două în zilele de weekend. Atât pe 3, 4 şi 5 iulie, cât şi pe 10, 11 şi 12 iulie vor rula două filme la Băneasa Drive In Cinema: "Epoca de gheaţă 3 – Apariţia Dinozaurilor" şi "Transformers - Răzbunarea celor învinşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici