Primul val de artişti pentru Neversea 2020: Rapper-ul american TYGA, pentru a doua oară în Europa

Organizatorii festivalului Neversea, care va avea loc şi în 2020 pe plaja din Constanţa, au stabilit primul val de artişti. Lista conţine cele mai mari nume din industria muzicală electronică, pop, rap, hip-hop sau R&B.

2182 afișări
Imaginea articolului Primul val de artişti pentru Neversea 2020: Rapper-ul american TYGA, pentru a doua oară în Europa

sursa FOTO: Profimedia

Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner şi mulţi alţii urcă în line-up-ul ediţiei cu numărul 4 a festivalului Neversea.

De asemenea, ediţia 2020 a festivalului vine şi cu o premieră. Rapper-ul american TYGA va ajunge pentru a doua oară în Europa pentru a încânta publicul de la Neversea.

„Este unul dintre cei mai cool artişti ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea şi este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină şi Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy şi premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist, World's Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicaţia americană Billboard”, au transmis miercuri organizatorii festivalului.

Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019 vor urca şi ei, pentru prima dată, pe scena de la Constanţa.

Pe plaja din Mamaia se va auzi vara aceasta şi „Ritmo", ultimul single de la Black Eyed Peas şi soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piaţă - Bad Boys 3, melodie care a strâns 450 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici