Principesa Margareta şi ambasadorul Martin Harris au plantat un stejar în onoarea prinţului George - FOTO

Principesa Margareta, principele Radu şi ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, au plantat un puiet de stejar, sâmbătă seară, în onoarea prinţului George, fiul prinţului William şi al ducesei de Cambridge.

1077 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi ambasadorul Martin Harris au plantat un stejar în onoarea prinţului George - FOTO

Principesa Margareta şi ambasadorul Martin Harris au plantat un stejar în onoarea prinţului George (Imagine: Facebook Principele Radu)

Stejarul a fost plantat în Parcul Regal Săvârşin, potrivit unui anunţ postat pe blogul oficial al principelui Radu.

Copacul a fost numit "Stejarul Principele George" şi a fost plantat în prezenţa şi cu ajutorul ambasadorului Martin Harris, a soţiei sale, Linda MacLachlan, şi a fiicelor lor, Catriona, Tabitha şi Flora.

Stejarul face parte din specia "Quercus Borealis", a fost plantat în faţa peluzei castelului şi a crescut dintr-o ghindă din parcul regal, culeasă şi plantată în serele familiei regale a României de principesa moştenitoare Margareta, în urmă cu doi ani.

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, au înregistrat oficial, vineri, naşterea primului lor copil, prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie.

Prinţul George este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici