Prinţesa Estelle a Suediei, internată de urgenţă după o căzătură la schi

Prinţesa Estelle, fiica prinţesei moştenitoare Victoria a Suediei, a fost internată de urgenţă după ce a suferit o căzătură urâtă pe pârtia de schi, în staţiunea Saint Sylvestre situată în Alpii francezi, a anunţat, vineri, cotidianul Aftonbladet.

2069 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Estelle a Suediei, internată de urgenţă după o căzătură la schi

Fiica prinţesei moştenitoare Victoria a Suediei, internată de urgenţă după o căzătură la schi

Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei, soţul acesteia, prinţul Daniel, şi cei doi copii ai lor, prinţesa Estelle şi prinţul Oscar şi-au petrecut vacanţa de Revelion în Alpi, în Franţa.

Însă, în prima zi a noului an, prinţesa Estelle, în vârstă de 7 ani, a suferit o căzătură pe pârtia de schi şi a fost transportată la spital de urgenţă.

Fetiţa, căreia i s-a pus un picior în ghips, se simte bine, a anunţat Casa regală într-un comunicat, citat de Daily Mail.

Prinţesa Estelle, care este a doua în ordinea succesiunii la tronul Suediei, schiază de când era mică, iar accidentul ar fi fost produs doar de ghinion, nu de lipsa de practică.

În vârstă de 42 de ani, prinţesa Victoria este fiica cea mare a regelui Carl al XVI-lea Gustaf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici