Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că soţia sa va naşte în decembrie

Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că este deosebit de încântat de sarcina soţiei sale, prinţesa Charlene, şi că primul lor copil se va naşte la sfârşitul acestui an, în luna decembrie.

682 afișări
Imaginea articolului Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că soţia sa va naşte în decembrie

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, Prinţesa Charlene (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Totodată, suveranul monegasc nu s-a ferit să folosească o serie de superlative atunci când a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut după ce a aflat că va deveni tată, informează dailymail.co.uk.

Prinţul spune că atât el, cât şi prinţesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, sunt "plini de bucurie", "încântaţi" şi "entuziasmaţi" de această veste.

De asemenea, Albert al II-lea a recunoscut că este puţin nervos. Într-o alocuţiune pe care a rostit-o cu prilejul inaugurării noului Monaco Yacht Club, vineri, suveranul monegasc spune că familia sa "ia toate măsurile de precauţie necesare pentru a se asigura că totul va merge bine" în ceea ce priveşte sarcina soţiei sale.

Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, a fost multă vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare - fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste.

Vreme de mulţi ani, Albert al II-lea a refuzat să o recunoască pe Jazmin, în prezent în vârstă de 22 de ani, dar a fost nevoit să facă acest lucru, după ce a efectuat un test de paternitate în 2006. Cu toate acestea, suveranul monegasc nu s-a prezentat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, organizată la Universitatea Fordham în luna mai, preferând să participe la o prezentare de modă a casei Louis Vuitton.

Albert al II-lea, fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly, s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco. Cei doi soţi au anunţat în luna mai că vor avea un copil, iar bebeluşul - primul copil al cuplului - se va naşte în decembrie.

Înainte de căsătoria ei cu prinţul Albert al II-lea, care face parte din Casa regală Grimaldi, ai cărei membri au domnit din anul 1297, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici