Prinţul Charles, într-un videoclip al trupei Oasis (Video)

Prinţul Charles al Marii Britanii va avea o apariţie episodică în videoclipul "Falling Down" al formaţiei rock Oasis, informează thesun.co.uk.

12 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles, într-un videoclip al trupei Oasis (Video)

Prinţul Charles, într-un videoclip al trupei Oasis (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Membrii formaţiei Oasis, fraţii Noel şi Liam Gallagher, Gem Archer şi Andy Bell, au preferat să respecte eticheta impusă de protocolul casei britanice şi apar în videoclip purtând costume de culoare neagră.

Prinţul Charles apare în secvenţa finală a videoclipului.

Videoclipul a fost regizat de Wiz, regizorul cu care trupa Oasis a colaborat şi în trecut.

O sursă de încredere a declarat: "Videoclipul are o notă de mister şi nu are o legătură directă cu versurile piesei".

"Doar Wiz poate să ştie, în prezent, care este povestea acestui videoclip, însă teme precum reputaţia, celebritatea şi secretele din viaţa personală au reprezentat, cât se poate de clar, sursele lui de inspiraţie", a declarat aceeaşi sursă.

Videoclipul piesei "Falling Down" poate fi urmărit integral pe pagina oficială de pe site-ul MySpace al trupei Oasis şi va fi lansat în Marea Britanie pe 8 martie, în format digital.

Piesa "Falling Down" a fost compusă de Noel Gallagher, chitaristul şi principalul compozitor al trupei Oasis, fiind cel de-al treilea single de pe albumul "Dig Out Your Soul", al şaptelea album de studio al trupei, ce a fost lansat pe 6 octombrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici