Prinţul Charles îşi deschide restaurant în Scoţia

Prinţul Charles îşi va deschide un restaurant în Ballater, Aberdeenshire, acesta fiind al doilea bistrou pe care moştenitorul Coroanei britanice îl va deţine în oraşul scoţian, informează nme.com.

293 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles îşi deschide restaurant în Scoţia

Prinţul Charles îşi deschide restaurant în Scoţia

Ballater Station Bistro and Tearoom îşi va deschide porţile în vara anului 2019, potrivit publicaţiei britanice The Herald.

Localul va servi feluri de mâncare tradiţional britanice, cu produse locale, iar în salonul dedicat ceaiului vor fi oferite spre vânzare mini-sendvişuri şi preparate la cuptor.

Restaurantul face parte din proiectul de exploatare turistică a clădirii unei vechi gări, care a fost distrusă într-un incendiu în mai 2015.

Tot în Ballater, prinţul Charles a deschis restaurantul Rothesay Rooms şi un magazin din lanţul Highgrove, în noiembrie 2016, după ce, în decembrie 2015, oraşul fusese inundat.

Highgrove House este reşedinţa oficială a prinţului Charles şi este situată în Gloucestershire. În 1992, Charles a lansat lanţul de magazine Highgrove, în care sunt vândute produse pentru casă şi grădină. Toate profiturile sunt direcţionate către grupul de fundaţii caritabile prezidat de prinţul de Wales.

Prinţul Charles este preşedinte şi patron pentru peste 420 de organizaţii caritabile, 14 dintre acestea formând grupul The Prince's Charities.

În 2015, prinţul şi-a lansat propria fundaţie în România - Prince of Wales Romania Foundation.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici