Prinţul Harry a jucat polo la New York, în scop caritabil

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, aflat în prima sa vizită la New York ca reprezentant al familiei regale britanice, a participat, sâmbătă seară, la un meci de polo, în prezenţa a numeroase staruri, cum ar fi Madonna, LL Cool J şi Marc Jacobs.

15 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry a jucat polo la New York, în scop caritabil

Prinţul Harry a jucat polo la New York, în scop caritabil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa Madonna, actriţa Chloë Sevigny, rapperul LL Cool J şi creatorul de modă Marc Jacobs s-au numărat printre celebrităţile care au asistat la evenimentul care a avut loc la Governor's Island, la sud de Manhattan şi a fost sponsorizat de compania ce produce şampania Veuve Clicquot.

Meciul, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru asociaţia Sentebale, ce se ocupă de copiii săraci din Lesotho, a fost jucat între echipa prinţului Harry, în vârstă de 24 de ani, şi cea a manechinului şi jucătorului de polo argentinian Nacho Figueras.

Cu puţin timp înainte de meci, Figueras a declarat pentru AFP că prinţul Harry este "un bun jucător" şi că nu îl va menaja, promiţând un "meci pe bune".

Sute de persoane au participat la eveniment pentru a-l vedea pe mezinul prinţesei Diana. "Este foarte tare că a venit de la Londra pentru asta", a declarat rapperul LL Cool J, adăugând că prinţul are "o anumită alură misterioasă".

Vizita prinţului Harry, care are reputaţia unei persoane ce frecventează barurile de noapte şi care adeseori generează scandaluri prin declaraţii calificate drept lipsite de tact, pare să fie destinată recăpătării prestigiului fratelui mai mic al prinţului William.

Vineri, acesta a depus o jerbă pe locul fostelor turnuri World Trade Center, care au fost distruse în atentatele din 11 septembrie 2001, soldate cu circa 3.000 de victime.

Fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana a inaugurat ulterior Grădina britanică din Manhattan, dedicată celor 67 de victime britanice ale atentatelor.

"Este un mare privilegiu să mă aflu aici", a declarat el, înainte de a planta o magnolie, în cadrul unui proiect al primarului oraşului, Michael Bloomberg.

Prinţul, care este înrolat în armata britanică şi a participat la misiuni în Afganistan, are în program şi o vizită la un centru medical pentru veterani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici