Prinţul Harry în lenjerie intimă pe tronul britanic

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, celebru pentru stilul său de viaţă petrecăreţ, a apărut pe coperta unei reviste de scandal din Statele Unite îmbrăcat doar în lenjerie intimă, aşezat pe tron şi înconjurat de cutii de bere, potrivit mirror.co.uk.

6 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry în lenjerie intimă pe tronul britanic

Prinţul Harry în lenjerie intimă pe tronul britanic

Ediţia din luna septembrie a revistei Radar l-a botezat pe tânărul prinţ "Dirty Harry" ("Jegosul Harry") şi l-a portretizat drept un bărbat beţiv, căutător de plăceri.

Sub titlul "Necazuri cu Harry" se află un articol care promite să dezvăluie detalii despre stilul de viaţă al "fustangiului Angliei".

În articol se vorbeşte despre reputaţia de "copil sălbatic" şi despre altercaţiile cu paparazzi.

Revista spune că superiorii din armata britanică şi consilierii regali i-au cerut anul trecut prinţului, în vârstă de 22 de ani, să-şi controleze comportamentul petrecăreţ şi violent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici