Prinţul Harry în România: Fiul cel mic al lui Charles a înnoptat la Valea Zălanului şi s-a plimbat cu o motocicletă prin împrejurimi - VIDEO

Prinţul Harry şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni în satul covăsnean Valea Zălanului, unde tatăl său, prinţul Charles, are mai multe proprietăţi, iar luni s-a plimbat cu o motocicletă enduro prin zonă.

1238 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry în România: Fiul cel mic al lui Charles a înnoptat la Valea Zălanului şi s-a plimbat cu o motocicletă prin împrejurimi - VIDEO

Prinţul Harry (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse locale, prinţul Harry a ajuns, duminică seară, de la Micloşoara la Valea Zălanului, sat în care tatăl său, prinţul Charles, are mai multe proprietăţi şi unde acesta a petrecut mai multe zile, în anii trecuţi.

Sursele citate afirmă că prinţul Harry este însoţit de mai multe persoane şi a petrecut noaptea de duminică spre luni într-una din casele deţinute de tatăl său.

Luni dimineaţă, prinţul Harry a ieşit la o plimbare cu o motocicletă enduro pe dealurile din împrejurimi.

Sursele locale susţin că prinţul nu a avut cerinţe speciale, el fiind servit cu produse tradiţionale de Paşte din zonă.

În jurul prânzului, persoanele care l-au însoţit pe prinţul Harry au plecat din casa de la Valea Zălanului, probabil spre Micloşoara.

Totodată, afirmă sursele citate, prinţul Harry va pleca în cursul zilei de luni din România, fără a putea preciza de pe ce aeroport se va îmbarca.

Prinţul Harry a ajuns în România încă de vineri, pe aeroportul din Târgu Mureş.

Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş declara că prinţul Harry a ajuns vineri la prânz, cu o cursă de linie Wizz Air, arătând însă că nu se cunoaşte itinerariul din România sau cât timp va sta. Aceleaşi surse spuneau că prinţul va pleca din România cel mai probabil din Capitală.

Surse locale au declarat, duminică, că prinţul Harry se află în vizită privată în România şi este găzduit, la Micloşoara, de familia contelui Kalnoky Tibor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici