Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi iubita sa, Chelsy Davy, originară din Zimbabwe, s-au despărţit, potrivit presei britanice de duminică, transmite Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy

Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy

Publicaţia Mail on Sunday informează că Davy, în vârstă de 22 de ani, le-a spus prietenilor că ea şi prinţul Harry au hotărât să se despartă pentru o perioadă.

"(Davy n.r.) continuă să spună că are nevoie de timp pentru a-şi reveni. Îl iubeşte în continuare, dar simte că trebuie să-şi formeze o identitate proprie, să fie cunoscută pentru cine este ea şi nu ca iubită a prinţului Harry", a spus un prieten de-al ei.

Cotidianul britanic mai informează că Harry, în vârstă de 23 de ani, locotenent secund în Household Cavalry, a fost foarte dezamăgit după ce i s-a spus că nu poate pleca împreună cu unitatea sa militară într-o misiune de pace în Afganistan. Potrivit presei britanice, prinţul a ameninţat că va demisiona din armată dacă nu va fi lăsat să lupte alături de soldaţii săi.

În prezent, prinţul îşi desfăşoară activitatea la Combermere Barracks în Windsor.

"(Harry n.r.) este supărat, furios, frustrat şi se simte complet inutil. Practic stă degeaba. A fost dificil pentru el să rămână acasă în timp ce oamenii săi au fost trimişi în străinătate de două ori. Se simte ca un lider de trupă fără trupă", a spus un prieten de-al acestuia.

La începutul acestui an, când unitatea sa militară a fost trimisă în Irak, prinţului i s-a cerut să rămână în Marea Britanie pentru că misiunea era prea periculoasă pentru un moştenitor al tronului britanic.

Un purtător de cuvânt din partea familiei regale a refuzat să comenteze asupra informaţiilor potrivit cărora Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, s-a despărţit de prietena sa, spunând că familia nu face comentarii în legătură cu viaţa privată a prinţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici