Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat

Prinţul Harry s-ar fi împăcat cu iubita sa, Chelsy Davy, de care se despărţise în toamna anului trecut, cei doi petrecând o noapte împreună la un club privat din Londra, potrivit tabloidelor din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

166 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat

Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Daily Mail, prinţul Harry şi Chelsy Davy, care s-au despărţit în toamna lui 2010, după o relaţie care a durat cinci ani, au fost văzuţi împreună, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, ieşind dintr-un club londonez.

Noaptea petrecută împreună de cei doi a dat naştere unor speculaţii în presă, potrivit cărora prinţul şi Chelsy s-ar fi împăcat.

Chelsy Davy s-a întors la Londra după şase luni petrecute în vacanţă în Zimbabwe, Zambia şi Mauritius.

Potrivit unor surse, prinţul Harry a invitat-o pe Chelsy la nunta fratelui lui, prinţul William, cu Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 26 de ani, fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, este al treilea pe lista succesorilor la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici