Prinţul Harry şi Meghan Markle au spus „nu” premiilor Oscar. Ce le-au propus organizatorii

Prinţul Harry şi Meghan Markle au refuzat invitaţia de a prezenta unul dintre premiile decernate duminică seară, la ceremonia de acordare a distincţiilor Academiei Americane de Film, arată revista Hello

4258 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle au spus „nu” premiilor Oscar. Ce le-au propus organizatorii

sursa FOTO Profimedia

Ducele şi ducesa de Sussex au fost contactaţi pentru a urca pe scena ceremoniei programate duminică. O sursă care şi-a păstrat anonimatul a povestit că Harry şi Meghan au fost întrebaţi dacă nu ar vrea să prezinte câştigătorl pentru categoria Cel mai bun film la cea de-a 92-a ediţie a premiilor Oscar. Cei doi s-au arătat ”onoraţi de propunere, dar au refuzat”.

Organizatorii evenimentului sperau că îi vor avea printre invitaţi pe cei doi duci de Sussex, la Los Angeles. Planul era ca apariţia lor să fie cel mai important eveniment la care cei doi participă după ce au anunţat că renunţă la privilegiile regale.

Cei doi trăiesc, împreună cu fiul lor, în Canada potrivit unui plan de îndepărtare de familia regală britanică şi de asigurare a independenţei financiare.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici