Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică - VIDEO

Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică în cadrul unui program de pregătire pentru o expediţie la Polul Sud.

455 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică - VIDEO

Prinţul Harry va petrece 24 de ore într-o cameră (Imagine: walkingwiththewounded.org.uk)

Prinţul britanic va fi nevoit să facă faţă în acest experiment unor temperaturi foarte scăzute şi unor furtuni de zăpadă simulate, informează contactmusic.com.

El va testa alături de colegii săi de echipă o serie de echipamente pentru viitoarea expediţie din programul Walking With the Wounded South Pole Allied Challenge, care va avea loc în luna noiembrie.

"Vor folosi echipamente pentru simularea mersului pe schiuri. Vor avea sesiuni de schi de două ore, cu pauze între ele de 10 minute. Vor repeta acest program timp de 12 ore, după care vor amenja o tabără în care îşi vor petrece noaptea", a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului britanic.

Prinţul Harry, în vârstă de 28 de ani, şi actorul britanic Dominic West conduc echipele - alcătuite din foşti militari britanici răniţi pe front - din această expediţie care va străbate Antarctica pe o distanţă de 335 de kilometri, în scopuri caritabile.

Fundaţia The Walking With The Wounded sprijină financiar recuperarea fizică a soldaţilor britanici răniţi pe front şi îi ajută să îşi găsească locuri de muncă după ce aceştia părăsesc serviciul militar.

Prinţul Harry este pilot pe un elicopter de luptă în armata britanică şi a participat la două misiuni în Afganistan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici