Prinţul Philip, fotografiat în kilt, fără lenjerie intimă, la Highland Games

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, a fost surprins într-o ipostază stânjenitoare, la Highland Games, un important eveniment sportiv de celebrare a culturii scoţiene, unde a purtat tradiţionalul kilt, fără lenjerie intimă, după cum reiese dintr-o fotografie.

4597 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip, fotografiat în kilt, fără lenjerie intimă, la Highland Games

Prinţul Philip, fotografiat în kilt, fără lenjerie intimă, la Highland Games (Imagine: AFP/MediafaxFoto)

Ca în fiecare an, prinţul Philip, ajuns la vârsta de 91 de ani, a ţinut să asiste, în weekend, la acest eveniment sportiv, unde merge însoţit în mod tradiţional de regina Elizabeth a II-a.

Ducele de Edinburgh a apărut, cu această ocazie, pentru prima dată în public după problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent.

Salutând mulţimea şi dovedind o stare de spirit foarte bună, prinţul le-a oferit supuşilor săi ocazia de a vedea poate mai mult decât îşi doreau, întrucât, atunci când s-a aşezat lângă regină, spectatorii au putut să vadă că prinţul Philip nu purta lenjerie intimă sub kilt, conform site-ului TMZ.

IMAGINEA CU PRINŢUL PHILIP ÎN KILT

Ducele de Edinburgh a fost spitalizat în august, din cauza unei infecţii urinare, în timpul vacanţei pe care o petrecea cu o parte a familiei regale la reşedinţa de vară a suveranei britanice, la castelul Balmoral din Scoţia.

Aceasta a fost cea de-a treia internare a prinţului consort în ultimele opt luni.

Soţul suveranei britanice a contractat această infecţie urinară în luna iunie, după ce a petrecut mai multe ore sub ploaie, rezistând cu stoicism în picioare, în timpul impresionantei parade nautice ce a fost organizată pe Tamisa pentru a marca jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a.

Această maladie, relativ curentă la persoanele în vârstă, l-a obligat să se interneze pentru cinci zile, în iunie, împiedicându-l astfel să participe la restul evenimentelor programate în onoarea soţiei sale.

În decembrie 2011, prinţul Philip a fost operat de urgenţă, pentru o arteră coronariană obstrucţionată, o intervenţie care l-a împiedicat să participe la sărbătorile tradiţionale de Crăciun cu familia regală. Prinţul şi-a reluat destul de repede după aceea angajamentele oficiale, reducând totuşi numărul acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici