Prinţul Philip, soţul reginei Marii Britanii, implicat într-un accident rutier. Se afla la volanul unui Range Rover

Prinţul consort britanic, Philip, a fost implicat într-un accident rutier, dar a scăpat nevătămat, anunţă Palatul Buckingham, citat de BBC News online.

7109 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip, soţul reginei Marii Britanii, implicat într-un accident rutier. Se afla la volanul unui Range Rover

Prinţul Philip, soţul reginei Marii Britanii, a scăpat nevătămat în urma unui accident rutier

Prinţul Philip, în vârstă 97 de ani, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk.

Palatul Buckingham a transmis că prinţul Philip, duce de Edinburgh, se alfa la volanul unui Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Potrivit martorilor, maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient dar în stare de şoc.

Palatul Buckingham a comunicat că prinţul consort nu a fost rănit.

Autorităţile britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici