Prinţul William a vorbit despre „durerea ca nici o alta” pe care a simţit-o la moartea mamei sale

Prinţul William al Marii Britanii a vorbit despre „durerea ca nici o alta" simţită la moartea mamei sale, prinţesa Diana, într-un documentar despre sănătatea mintală realizat de postul de televiziune public britanic (BBC).

2207 afișări
Imaginea articolului Prinţul William a vorbit despre „durerea ca nici o alta” pe care a simţit-o la moartea mamei sale

Prinţul Charles şi prinţesa Diana. Foto: Hepta

Ducele de Cambridge a vorbit despre obiceiul britanicilor de a nu-şi arăta emoţiile în momente dificile.

"Trebuie să ne relaxăm puţin şi să vorbim despre emoţii, pentru că nu suntem roboţi", a spus prinţul William.

Totodată, acesta a povestit că faptul că a lucrat ca pilot pe un elicopter-ambulanţă l-a lăsat cu sentimentul că moartea "aşteaptă după colţ".

În documentarul BBC One, care va fi difuzat duminică, prinţul William a vorbit despre sănătate mintală şi presiunile aduse de carieră cu fotbaliştii Peter Crouch şi Danny Rose, foştii jucători Thierry Henry şi Jermaine Jenas şi managerul naţionalei Marii Britanii Gareth Southgate.

William şi fratele său, ducele Harry de Sussex, au mai vorbit despre modul în care s-au simţit la moartea mamei lor când au lansat campania pentru sănătate mintală Heads Together, care încurajează oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme.

Prinţesa Diana şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca şi şoferul lor Henri Paul au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit câteva ore mai târziu, la Spitalul Pitié-Salpêtrière. Prinţesa avea 36 de ani.

Prinţesa a fost căsătorită cu prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii în perioada 1981 - 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici