Prinţul William dansează dezbrăcat la o petrecere - FOTO

O serie de imagini inedite cu prinţul William într-o ţinută indecentă au fost publicate de presa online din Marea Britanie. Fotografiile, din vremea studenţiei, îl arată pe prinţ dansând în faţa unei fete, la petrecerea de 21 de ani a unui coleg.

361 afișări
Imaginea articolului Prinţul William dansează dezbrăcat la o petrecere - FOTO

Prinţul William dansează dezbrăcat la o petrecere (Imagine: www.people.co.uk)

Un prieten care a participat la acea petrecere a declarat că "William se distra cu adevărat". "Imaginile arată faptul că nu era deloc îngâmfat", a adăugat acesta.

Fotografiile, publicate de revista People online, au fost făcute în decembrie 2002, înainte de a începe relaţia cu logodnica sa Kate Middleton.

Prinţul William apare în imagini îmbrăcat sumar, doar în pantaloni scurţi, înfăşurat în pene şi dansând provocator în faţa unei fete.

Despre perioada studenţiei prinţului William se cunosc foarte puţine lucruri din cauza discreţiei impuse de Casa Regală.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William - fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997 - şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici